4, 5 & 6 maart, dag 26, 27 & 28

 

Lieve mensen,

Hier weer een update vanuit mijn torenkamertje

Natuurlijk eerst mijn dagelijkse hoogvliegers <3

     

Afgelopen dagen vond ik toch best spannend! Je zit in isolatie en ben erg beperkt. Eigenlijk zijn de beperkingen maar klein als je weet waarvoor je hier zit dus je je snel alles voor lief.

Elke ochtend van je isolatie begint vroeg met een infuus en alle verdere controles wat inhoudt dat je in de loop van de ochtend altijd de uitslagen al kon verwachten voor die dag. Zijn je waardes gestegen of dalen ze juist?! Blijven ze stabiel? Wat houdt het eigenlijk allemaal precies in? Voor hun is dit gesneden koek maar ik ben een leek.

Na een dag of 5 zijn ze mijn isolatie traject wel even iets gaan aanpassen, de mensen die mij kennen weten ook wel dat dat bij mij past, ik heb hier namelijk wel vaker last van dat soort grappen dat het allemaal net even anders loopt. Ik zat er niet helemaal goed in dus infectietje hier,  pilletje daar en wat infuusjes hier erbij. Voor hun was dit tevens normaal en mijn waardes vielen nog steeds onder het mom van goed. Door de aanpassingen en al het vertrouwen in het kundige personeel hier ging ik me al snel beter voelen en weer vooruit kijken en natuurlijk aftellen!!

Er staat voor isolatie ongeveer 10 dagen gepland afhankelijk van de persoon, waardes etc. De eerste dagen is het nieuwsgierigheid als je je uitslagen binnen krijgt. Na een paar dagen ga je toch een beetje rekenen en wat beter met je buurman in de waardes zitten. Natuurlijk waren wij in de tussentijd lekker aan het appen aan het vergelijken en of ontbijten tijdens face time, ik aan een cracker en Richard lekker met een chippie ?.

Zo hielden we elkaar op de hoogte maar zo hielden we elkaar ook vervelend scherp! Heb je je pil ingenomen voor het eten?? Waarom zijn die waardes van jou zoveel hoger dan die van mij terwijl jij meer pillen krijgt en ik 3 x vaker een infuus meer per dag krijg!!!! Spannende dagen maar we slepen elkaar er doorheen.

Dag 9 van de isolatie (5 maart) brak aan en DR Fedorenko gaf aan dat ik vandaag nog binnen moet blijven maar morgen dag 10 mag jij gewoon weer lekker douche, wandelen op de gang, je tandenpoetsen en noem het maar op. YEAH!! Al was ik toch stiekem bang dat hij de volgende ochtend iets anders zou zeggen. Richard had de mazzel dat hij wel dag 9 al uit de isolatie mocht dus die heeft de hele dag lekker onder de douche gezeten?

Het tegendeel was waar, dag 10 isolatie (6 maart) en ik mocht gaan douche, mn lichaam ingesmeerd met allemaal lekkere crèmes, mijn tanden gepoetst (4x) en zelfs mijn eigen kleding weer aan!! Wat kan een mens hier van opknappen!!

Richard en ik zijn weer herenigd en hebben gekletst alsof we elkaar 10 dagen niet gesproken hebben hahaha.

Voor nu mag ik morgen even naar buiten om een frisse neus te halen wat ik ook zeker even ga doen. Natuurlijk heb ik van alles gezien van Moskou als ik manlief weer opbelde via face time omdat ik een time out had en dat hij me dan gewoon mee nam de metro in of een rondje over het rode plein om mijn gedachtes weer even te verzetten ?<3.

Veel liefs van mij voor jullie?