23 & 24 februari, dag 17 & 18

 

Het leuke is dat ik het blog altijd begin en dat Ger en ik dan eerst druk aan het uitvogelen zijn welke dag het eigenlijk is ene welke datum, uhm welke blog is dit eigenlijk?? Dit wordt nogal is gewijzigd met enige humor die er bij komt kijken.

 

Eerst mijn cadeaus <3

En toen was het 24 februari en zou ik mijn gloednieuwe stamcellen terug krijgen. Deze stamcellen gaan er voor zorgen dat ik eindelijk een MS vrij leven mag gaan leven!! Iets waar wij zo lang voor gevochten hebben. Natuurlijk met heel veel hulp van buitenaf ook maar vooral samen met alle struggels die we zijn tegen gekomen.

Vandaag is het zover, zoals gewoonlijk beginnen we met ontbijten en we kregen te horen na het ontbijt alleen nog maar water te mochten drinken. Prima!!

Rond 10 uur werd mijn bed klaar en steriel gemaakt. ik mocht al plaats nemen in bed en werd helemaal ingepakt aan hartmonitor, bloedrukmeter noem alles maar op. Ik lag al een tijd aan een infuus en zodra mijn stamcellen paraat waren werden deze opkamertempratuur gebracht en via de nu wel bekende nekkatether/infuus mijn lichaam ingebracht. Ze gaven van te voren duidelijk aan wat je kon voelen en proeven en als er maar een kleine verandering plaatsvond ik dit moest laten weten. De bekende tomatensmaak in je mond kwam gelijk en ik kreeg een warm hoofd. Voor de rest viel het alles mee en heeft het terug plaatsen van de stamcellen uiteindelijk maar 10=15 minuten geduurd. Ik heb nog een tijd aan een infuus gelegen en veel geslapen. Natuurlijk ben ik gefeliciteerd en zijn er veel foto’s en filmpjes gemaakt.

Na alle drukte kwamen DR Fedorenko en Anastasia mij nog een mooie buttom brengen met een kus en een knuffel voor veel geluk met mijn MS-vrije leven <3

Voor nu eigenlijk nog steeds een beetje ondaan van alles maar super blij en stiekem ook erg moe?