21 & 22 februari dag 15 en 16

 

Lieve mensen,

Ik ga het kort houden maar wilde toch even iets van me laten horen. Ik heb uiteraard weer kadootjes gehad en deze slepen mij door de dagen heen. Het is heel fijn om iets te hebben waaraan je je kunt vasthouden als je alleen in een kamer zit zonder bekenden om je heen.

IK BEN ER DOORHEEN!!!! De chemo is voorbij en ik heb het doorstaan. Het was zoveel dingen. Het was zwaar het was veel het was emotioneel en erg onrustig. Bovenal was ik blij want ik keek vooruit en dacht f*ck-it laat maar komen. De toekomst met mijn gezin en iedereen daar omheen ligt straks weer aan onze voeten.

We zijn er nog niet dus ik ga zo na het ontbijt lekker met bed weer in om te ‘’genieten’’ van een rustdag!! Als wat testen gehad en als het zo doorgaat krijg ik morgen (24 februari) mijn nieuwe, schone, prachtige stamcellen terug geplaatst!! Het is het heel fijn dat Gerrit mij af en toe wat lekkere dingen komt brengen want dat is toch altijd een welkome afwisseling.

Wel weet ik dat het vandaag 23 februari is en mijn allerliefste man en steun en toeverlaat jarig is vandaag! Nogmaals gefeliciteerd liefje <3. Op naar nog zoveel verjaardagen samen met gezin en familie en vrienden<3

Hier staat hij naar mij te zwaaien als hij mij komt bezoeken want hij mag het ziekenhuis verder niet in.

Super bedankt voor al jullie medeleven, ik ga straks alles op zijn tijd nog een terug lezen met een lach en een traan ?

 

Veel liefs uit Moskou